Huurdersinformatie

 

 

Huurders informatie

ste huurders,

 

 

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we kijken uit naar het komend strandseizoen. Het afgelopen seizoen zullen we niet snel meer vergeten! Helaas hebben we veel klachten gehad van huurders met betrekking tot overlast en dan vooral van de huurders onderling. We doen dan ook een klemmend beroep op iedereen zorg dat je buren (voor, naast en achter) geen overlast van je hebben zowel overdag als in de avond en nacht. We snappen dat er voor iedereen wel is een reden is voor een feestje, maar dit neemt niet weg dat je rekening dient te houden met de omringende huisjes. Ook vragen we iedereen alle gebruikers hierover te informeren om overlast in de toekomst te voorkomen. We rekenen op uw medewerking!

 

U heeft vorig seizoen de huurovereenkomst en het huishoudelijk reglement van ons ontvangen ter goedkeuring. Ook alle andere huisjes op het strand van wijk aan zee hebben deze gehad en hierop heeft 98% positief gereageerd en akkoord gegeven. We zullen bij de start van het seizoen met u een afspraak maken om het geheel op het strand te ondertekenen.

 

Afgelopen seizoen zijn er bij een aantal huisjes problemen geweest met de elektra voorziening. Hoogstwaarschijnlijk heeft er zich een piekspanning voorgedaan waardoor een aantal apparaten stuk zijn gegaan. Uiteraard zullen wij samen met de installateurs er alles aan doen om dit te voorkomen, maar ook de gebruiker kan hier iets tegen doen. Om je apparaten te beschermen bestaat de mogelijkheid van een tussenstekker met overspanningsbeveiliging. Dit voorkomt dat apparaten stuk gaan wanneer er toch een piekspanning kan ontstaan bv. met een bliksem inslag. Wij sluiten dan ook uit dat wij verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de vervolg schade na een ontstane piekspanning.

 

Door de coronamaatregelen van afgelopen seizoen hebben we gezien dat het gebruik van onze sanitair op vooral stranddagen tot lange rijen lijdt. Dit is ook de reden dat wij de douches voor de badgasten hebben dicht gelaten. Voor de toekomst zullen we dit ook blijven hanteren en dit heeft voor de gebruikers van de huisjes als gevolg dat wanneer wij geopend zijn er gedoucht kan worden voor 9 uur en na 19.00 uur. Voor de dagen dat we gesloten zijn bent u vrij om te gaan uiteraard.

 

Nog een paar punten van huishoudelijke aard:

 

– Alle strandhuisjes moeten vanaf het seizoen 2023 aantoonbaar voldoen aan de wettelijke bouw en veiligheid eisen.

– Als u naar huis gaat ruim alle spullen rondom het strandhuisje op, bij voorkeur onder het huisje dit voorkomt schade tijdens storm en ergernis bij de buren. Dit geldt ook voor alle parasol voeten wat het schuiven met de shovel bijna onmogelijk maakt.

 

 

Met zonnige groet en tot snel op het strand,

 

Exploitatiemaatschappij Limmen, 

Jeroen en Annemarie Limmen